marți, 20 octombrie 2009

Lumanari naturale - aromaterapie, cadouri si decoratiuni

Lumanarile naturale EcoDecoLight sunt o solutie simpla, un cadou perfect pentru cei dragi, au un efect deosebit asupra organismului si a starii de bine, reprezinta un semn de apreciere prin calitatea oferita.

Componenta de baza folosita, amestecul de ceara de albine si ceara de palmier, absoarbe si inglobeaza excelent uleiurile esentiale, aromele volatile, naturale si ele, care au efecte terapeutice extraordinare.

Acum vorbim prima oara de modul de prezentare, deoarece cautarea a fost in directia valorificarii la maxim a lumanarilor noastre, cu minim de efort din partea d-voastra. Astfel, optiunea finala este paharul transparent din sticla, cu aplicatii naturale care sa puncteze uleiurile esentiale folosite in reteta. De aceea, lumanarile care au in compozitie ulei esential de portocala pentru bunastare si veselie, optimism si incredere, vor avea o componenta decorativa exterioara coaja de portocala; cele care folosesc ulei esential de portocale si pulbere proaspat macinata de cuisoare pentru o viata tonica, activa, energica si "iute" vor avea in plus cuisoare aplicate. Pentru lumanarile cu ulei esential de rozmarin pentru o respiratie sanatoasa si o casa purificata, decoratiunile exterioare includ o componenta verde in crengute proaspete, aplicate in ziua livrarii sau cu 1-2 zile inainte.

Surprizele noastre nu se opresc aici! Pe langa cele amintite, va oferim in saculeti din panza naturala, tare, decoratiuni a caror naturalete nu se dezminte: seminte de roscove si nu numai, castane, felii transparente de citrice, parfumate sau nu cu ulei esential, in functie de ceea ce va doriti! Aceste decoratiuni pot fi simple sau combinate, parfumate sau nu, pentru ca ne dorim sa va oferim un colt luminat, decorat in stil natural, pentru un ambient deosebit si o atmosfera unica.

Pentru ca deja avem 2 tipuri de lumanari naturale parfumate realizate, cu un singur ulei esential folosit pe productie (portocala sau rozmarin) iar a 3-a varianta este in lucru (pulbere de cuisoare proaspat macinate si portocala), vom realiza o sedinta foto prin care sa va faceti o idee asupra produsului pe care-l veti achizitiona, cu sau fara decoratiunile noastre, in combinatii unice sau pe care le putem personaliza special pentru d-voastra.

Va dorim o seara frumoasa si ne vedem zilele acestea "in culori"!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu