marți, 2 februarie 2010

Prima lumanare naturala parfumata personalizata!

Aseara am turnat prima lumanare naturala personalizata! De ce personalizata? Pentru ca a trebuit sa convenim alaturi de client uleiurile esentiale pe care le putem folosi, asta dupa ce in prealabil a fost ales modelul de produs, Lumanare in pahar gravat - unicat. Bineinteles, fiind prima lumanare de acest gen, clienta noastra mai beneficiaza de o surpriza, un set de decoratiuni contrastante, naturale, o parte si ele la randul lor parfumate cu aceleasi uleiuri folosite si in lumanare: portocale si lavanda.

Pentru ca tot am vorbit si in cadrul magazinului la produsele personalizabile, suntem incantati pentru ca acum avem ocazia sa si folosim aceasta posibilitate de care puteti beneficia oricand. In acest caz a fost vorba de alegerea uleiurilor volatile, datorita unor recomandari medicale care impun folosirea anumitor arome.Variantele insa sunt nelimitate in cazul cadourilor, mai ales daca se doreste a fi trimise catre anumite persoane sau cu anume ocazie, in cazul alaturarii oricaror decoratiuni (este o sectiune ce va fi deschisa saptamana aceasta) sau a obtinerii de noi produse pe care le doriti si asupra carora puteti beneficia de sfatul sau indrumarea noastra.

Nu pot decat sa recunosc ca iar la noi in casa miroase extraordinar (cat am fost raciti am folosit nnumai uleiuri esentiale de pin, menta, eucalipt), ca abia astept sa primim vesti si impresii si ca acum urmeaza rapid si o serie de fotografii cu ceea recomandam sa fie produsul final.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu