duminică, 28 martie 2010

Lumanari naturale in suport ceramic

Mai intai, un cald "La Multi Ani!"alaturi de cele mai bune ganduri si urari tuturor celor care astazi si-au sarbatorit numele de floare. Multumim celor care au venit la standul EcoDecoLight pentru a schimba cateva cuvinte sau impresii, celor care au cumparat, celor care ne-au adus laude sau critici, avand in vedere ca pentru noi cel mai important lucru este feed-back-ul d-voastra. Asa putem sa mentinem sau sa crestem calitatea lumanarilor, obtinem noi arome si combinatii, cantitati sau forme.

Pe langa alte aranjamente si cosulete cadou, am avut un inedit recipient ceramic, in care am turnat ceara, ducand astfel ca si timp de ardere catre 40 de ore si peste lumanarile noastre. Pentru ca toate produsele s-au vandul vineri si sambata, astazi am reusit sa ne regrupam si vom reimprospata stocul pentru saptamana viitoare, incepand chiar de maine dimineata. Si pentru ca am promis, desi mai tarziu fata de ora anuntata, insa astazi oricat de tarziu, voi adauga poze cu o parte din aranjamentele si recipientii prezenti la targ.

Foarte important este insa urmatorul fapt: fiecare cadou decorativ cu lumanare naturala din gamele High Impression si Round Scented este unic! Culorile se pot reproduce ca si nuante, texturi, amplasare, insa desenul este greu de replicat exact, cu atat mai mult cu cat unele decoratiuni sunt produse de noi iar fructele au desene si forme de uscare diferite. Insa astfel ne putem lauda pe buna dreptate ca avem cadouri unicat!

Numai bine si sa aveti o saptamana frumoasa in asteptarea Sarbatorilor de Paste!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu