vineri, 28 mai 2010

Targ de cadouri in Parcul Kiseleff - casuta 25 este pentru EcoDecoLight si Soap Mill

Si astazi, vineri, 28 mai, dar mai ales pana duminica, 30 mai, EcoDecoLight expune in cadrul Targului de Cadouri si produse Handmade din Parcul Kiseleff, in zona cuprinsa intre Soseaua Kiseleff si B-dul Aviatorilor.

Avem arome noi in lumanarile ecologice pe care le producem, exotice, dulci ca vanilia sau cu note exotice de mosc, avem marturii in saculeti de organza in forme, culori si arome vesele, cadouri si multe multe altele. Ceara de palmier, ceara de albine de la stupina avizata ecologic, ulei de palmier - aceasta este reteta noastra de baza iar alaturi de uleiurile esentiale obtinem un produs finit desavarsit. Pentru afectiuni la nivelul aparatului respirator, pentru perioadele de astenie, pentru improspatat aerul, pentru relaxare, afrodisiace - la noi gasiti aproape orice remediu.

Prietenii nostri de la Soap Mill sunt din nou alaturi, au cosmetice naturale si se mandresc deja cu o cota de piata notabila pentru un mic producator: de la sapunuri naturale la uleiuri de corp si masaj, sare de baie, scrub - tot ce contribuie la relaxare si desfatarea simturilor puteti alege la noi in stand, pe alee, la casuta numarul 25.

Va asteptam cu drag, chiar si doar pentru testari si informare, caci daca veti alege produsele noastre va vom delecta de fiecare data cu produse 100% naturale.

Un comentariu:

  1. Am primit lumanarile STOP Sunt foarte incantata STOP...postarita a spus ca si ea v-a face un STOP cardiac daca nu ii dau una STOP...si poa' sa faca ca nu ii dau STOP :D Sarutmana PUNCT

    RăspundețiȘtergere