marți, 13 iulie 2010

In week-end va asteptam la Villa Rodizio

Asa cum poate v-ati obisnuit, un nou week-end si un nou targ ne asteapta... Calendarul de evenimente are 2 intrari noi, insa momentan vom discuta despre cel mai apropiat.

"Organic Fest" se numeste si este gazduit in interiorul elegant al Vilei Rodizio. De fapt, locatia este la baza un restaurant cu specific mediteranean, insa ocazional saloanele si separeurile se deschid si pentru alt fel de clienti, pentru seri de karaoke, targuri ori demonstratii de make-up profesionist. In acest sfarsit de saptamana, 17-18 iulie, pe langa alt gen de produse, pentru un stil de viata sanatos si echilibrat, suntem si noi in parteneriatul nostru 'de-o viata' cu Soap Mill.

Al doilea salon din dreapta, la  numarul 23, va asteapta in miros placut de uleiuri esentiale. Expunem, evident cu vanzare, lumanari naturale, seturi si aranjamente decorative, preluam comenzi pentru marturii, sapunuri naturale si cosmetice atent studiate, in calitatea noastra de producatori romani.

Compozitia lumanarilor ecologice parfumate marca EcoDecoLight (ceara de palmier, ceara de albine, ulei de palmier si uleiuri esentiale) se impleteste curat si armonios cu uleiurile si unturile vegetale in stare bruta, nerafinata, pulberi de plante si aromele volatile pe care le impartim in pasiunea noastra comuna pentru natural, cu Soap Mill.

Va asteptam in cadru festiv, sambata si duminica, intre orele 11-19.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu