luni, 26 iulie 2010

ZU&ZA Handmade - magazinul producatorilor romani

Aceasta este surpriza despre care vorbeam la un moment dat, un  magazin fizic in Bucuresti ce se deschide miercuri, cu lucruri facute manual (handmade) prin care producatori romani de unicate si inedite vor putea fi mai aproape de publicul larg. Iar pe aceasta cale, va anuntam ca si noi intram in aceasta categorie. Deci, de miercuri, pe B-dul Regina Elisabeta la nr 25, vizavi de Biblioteca Cercului Militar si alaturi de un nou deschis Casino, aceasta bijuterie in randul magazinelor de profil (oricum, singurul din tara!) va asteapta cu bratele deschise, cu multe promotii si mostre inclusiv lumanarile naturale marca EcoDecoLight, aromate divers, cu timp de ardere minim 3 ore.

Aici veti gasi de la piese de mobilier din lemn pictat sau fier forjat pana la hanute unicat (adulti sau copii), decoratiuni, bijuterii, tablouri, aromoterapie din ceara naturala si cosmetice 100% naturale de la Soap Mill.

Si, cum am mai scris, de maine toata saptamana va asteapta cu o reducere de 15% pentru toate produsele si un plus de inca 5% daca comanda d-voastra depaseste 100 lei. Frumos, nu? De maine veti vedea si genul de produse care sunt vandute exclusiv prin magazinul Zu&Za Handmade, concept si decoratiune speciala, dar care nu exclude semnatura noastra specifica...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu