duminică, 19 septembrie 2010

Noi combinatii de uleiuri esentiale

Asa cum am avut acum 2 saptamani, la ultimul targ ILH - I Love Handmade, vreau sa vorbim astazi putin despre niste uleiuri esentiale in noi combinatii,cu efecte diferite insa dintre cele mai cerute.

Astfel, in prima parte va descriu rapid lumanarea naturala parfumata cu  GERANIU si BUSUIOC, o combinatie foarte placuta, asemanatoare la miros cu un ceai parfumat, usor dulce. Ca si efecte prin aromoterapie, au efect tonic, reglator pentru sistemul nervos, respiratie si puterea de concentrare. Echilibreaza starile emotionale intense, prin volatilizare se obtine un efect antistres si antidepresiv puternic, calmant in caz de insomnii si relaxant in perioadele de surmenaj.

A doua combinatie parfumata, LAVANDA si PATCHOULI, preluata de la prietenii nostri de la Soap Mill (au un sapun lichid, natural, cu miros exotic dat de cele doua uleiuri esentiale), are un miros mai puternic, mai intepator, insa complex si plin. Ca si efecte benefice prin volatilizare, odata cu folosirea lumanarilor naturale EcoDecoLight, uleiurile esentiale sunt relaxante, antidepresive puternice; lumanarile se pot folosi la meditatie, sunt intens purificatoare si echilibrante pentru sistemul nervos. Se pot folosi cu succes de persoanele vlaguite si au un pronuntat efect antistres.

Acestea fiind zise, speram sa va placa la fel de mult precum ati indragit si alte combinatii de uleiuri despre a caror alaturare am citit multe si nenumarate documentatii, va dorim numai bine si va asteptam cat de curand cu noi surprize in magazinul online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu