marți, 9 noiembrie 2010

Cutiute in tehnica Origami pentru marturiile EcoDecoLight

Asa cum am promis, de aseara avem in paginile magazinului online o noua rubrica prinsa in Gama WEDDING - Cutiutele pentru marturii. Mici bijuterii realizate manual din hartie si carton special, in frumoasa tehnica Origami, aceasta idee pe care o aveam de mult in suflet a adus pentru noi o colaborare foarte frumoasa cu o pasionata a acestei arte. Inarmata cu rabdare si o dexteritate de invidiat, Mihaela ne va ajuta de acum si va da curs unor cerinte si dimensiuni specifice, evident pentru anumite comenzi avand nevoie de cateva zile pentru realizare (personalizare ori numar mare de produse).

Detaliile despre cutii dar si eventuale ipostaze suplimentare se regasesc cuprinse in pagina fiecarui produs si, cum imaginile spun totul, speram ca vom reusi sa va impresionam invitatii prin ideile si creatiile noastre:

Sparkling Box: Pentru lumanarile naturale aflate in cea mai mica si delicata forma, avem cutiute care sa le reprezinte: forma miniaturala, finisaj desavarsit si o tehnica foarte apreciata ca si aspect decorativ unic - Origami.



Maxi CC Blue: este o cutiuta pe care am ales-o simpla, galbena la exterior dar si la interior, cu o fundita din satin. Se pot personaliza ca si culori, inclusiv bicolor (baza si fundita o nuanta, capacul alta). Este excelenta pentru lumanarile naturale din gama Maxi Circle.



Maxi Lilly Set: include un ornament de masa in forma de buchet din crini, alaturi de un numar de 6 cutiute asortate ca si decor. Pretul afisat in magazin este calculat pentru lumanarile naturale Mini-Circle.



 Classic CF: O cutiuta delicata, frumos decorata de 2 fundite, ascunde lumanarea naturala din gama CLASSICS sau DECO.



Mini Classic Pearl: O cutiuta delicata si in forma clasica (baza si capac), frumos decorata cu o perluta asortata, ascunde lumanarea naturala din gama Mini-Circle



 Mini Circle Box: O cutiuta delicata, frumos decorata de 2 fundite, ascunde lumanarea naturala din gama Mini-Circle.



Mini Circle Pyramid: Se inchide frumos in partea superioara (varf) cu o fundita din organza asortata, satin ori tul si este o cutiuta decorativa foarte delicata, ideala pentru marturii, executata exclusiv prin tehnica origami


Variantele de culoare le puteti alege d-voastra, in functie de paleta de nuante in care va desfasurati evenimentul. 

Exceptand setul prezentat, toate cutiutele se executa pentru o comanda de minim 12 bucati. Orice modificare pe care  doriti sa o aduceti dimensiunilor de ambalare si culorilor este bine sa fie discutata in prealabil cu noi, pentru a putea gasi materialele si pentru a face o recalculare a costurilor.

Si cum ideile bune vin muncind, masurand si desfacand, avem deja in lucru cateva surprize cu specific de Sarbatoare a Craciunului - bucuria copiilor dar si a noastra, a celor mari.

Un comentariu: