duminică, 5 decembrie 2010

Lumanarile din COLECTIA DE CRACIUN - 15 lei!


Da, astazi este ultima zi de targ la Romexpo, pe Aleea Negustorilor... Este frig, dar poate nu mai ploua, nu? Daca ninge, totul se schimba si devine alb, asa ca ne-am incadra perfect in peisaj cu targul de cadouri si suveniruri pentru Sarbatorile de Iarna.

Pentru ca zilele acestea am primit cerere mai mult catre lumanari, va spun cu drag ca absolut orice lumanare din gama COLECTIA DE CRACIUN poate fi a d-voastra.

Fiecare lumanare are un pahar unicat, pictat manual, copt apoi pentru o mai buna rezistenta a culorilor in timp dar mai ales - la spalat. Astfel, se pot clati in apa calduta, cu un sapun moale, fara a se insista catre exterior cu buretele. Desi sunt modele pe care nu le mai avem online, stocul de suporturi unicat este foarte mare, astfel incat veti gasi ci siguranta ceva care sa se asorteze incaperii ori Sarbatorilor de iarna, bradului de Craciun ori evenimentului pe care il asteptati.

Preturile lumanarilor naturale din gama COLECTIA DE CRACIUN sunt urmatoarele:
- Suport decorativ unicat si lumanare tronconica: 15 lei;
- Suport decorativ unicat si rezerva Mini-Circle: 11 lei   10 lei;
- Suport decorativ unicat si 2 rezerve Mini-Circle: 17 lei   16 lei;
- Suport decorativ unicat si 3 rezerve Mini-Circle: 23 lei   21 lei;
- Suport decorativ unicat si 4 rezerve Mini-Circle: 29 lei   27 lei;
- Set globuri origami: 12 lei.

Avem de asemenea si cosmetice romanesti 100% naturale Soap Mill: mist-uri pentru aromoterapie, sapunuri solide si sapunuri lichide. Iar ce este un avantaj: lumanarile EcoDecoLight din aceasta gama speciala de Sarbatori sunt prezente si in alta locatie, la un targ la care Soap Mill este expozant - Fashion Fever in Lost Society, prima strada la dreapta dupa Palatul Sutu, in directia Universitate-Unirii.

 Va asteptam cu drag, pana la un nou targ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu