luni, 20 decembrie 2010

Noi lumanari la Zu&Za Handmade in Bucuresti


De astazi gasiti mai multe modele de lumanari naturale, in suporturi unicat, pictate cu motive de Sarbatori: stelute, clopotei, braduti, globuri si multe alte elemente delicate. Se regasesc in magazinul cu produse handmade din Bucuresti, vis-a-vis de Cercul Militar National. Punctul de reper este o bicicleta din fier forjat, minunat suport pentru flori in perioada calda. Iar culorile galben-portocalii, pline de optimism si veselie, te atrag sa intri in magazinul Zu&Za. Produse pentru oricare dintre noi, domni, doamne, copii, casa - utile sau decoratiuni. Intrebati de lumanarile din ceara, de EcoDecoLight, aromoterapie sau lumanari parfumate. Ne veti gasi acolo!

Aromele lumanarilor din ceara sunt variate, pentru toate gusturile si variante pentru toate buzunarele: mentolate, parfumate citric sau in note de muscata-geraniu, melissa, afrodisiace cu ylang ylang. Toti suportii au calitatea de a fi unicat iar de astazi veti regasi ultimele modele si in magazinul online EcoDecoLight - COLECTIA DE CRACIUN!

Va asteptam sa ne calcati pragul acum, cand avem cadourile speciale pentru Sarbatori, cand lumina calda si scanteietoare ne aduce impreuna in sanul familiei...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu