joi, 6 ianuarie 2011

Promotie cu lumanarile naturale parfumate EcoDecoLight

A inceput anul, am inceput si noi in forta, luand comenzi inca din primele zile. Iar marea surpriza a fost includerea intr-o campanie promotionala a lumanarilor naturale parfumate marca EcoDecoLight. Despre aceasta comanda vreau sa va vorbesc, deoarece se apropie mult de o alta latura a produselor noastre: lumanarile ecologice parfumate ca si afrodisiac.

Pentru seri romantice, pentru momente intime altfel, alungand monotonia si relaxandu-ne in viata de cuplu, Raluca de la Be Sensual a ales o promotie inedita pentru noi, o surpriza foarte placuta si care se armonizeaza perfect cu cateva combinatii folosite: pentru produsele achizitionate din magazinul online primiti cadou o lumanare afrodisiaca. Ce va pot spune este ca magazinul ofera accesorii si lenjerie intima extrem de senzuala, costume sexy, tinute club si chiar produse de lux. Astfel, cu ajutorul lumanarilor atmosfera calda, intima si pasionala se completeaza prin aroma afrodisiaca oferita de combinatiile de uleiuri esentiale din lumanarile EcoDecoLight: mosc, scortisoara, vanilie, ylang ylang, patchouli, lavanda.

Va invitam in magazinul Be Sensual pentru a va alunga monotonia si pentru a crea noi seri romantice, pasionale, de neuitat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu