luni, 14 februarie 2011

Lumanare de nunta sau botez

De maine, vom da liber productiei de lumanari naturale, din ceara de albine, speciale pentru nasii ce isi insotesc si apropie finii prin legatura unei cununii sau a unui botez! Este o mare bucurie pentru noi, deoarece prima lumanare este pentru prietenii nostri dragi, nasii fetitei mele, care-si imbogatesc familia cu un nou prichindel - finuta.

Lumanarile pentru nunta/botez marca EcoDecoLight masoara 1m si au o greutate aproximativa de 1.4 kg (pentru alte dimensiuni va stam la dispozitie telefonic sau prin e-mail). Cum va spuneam intr-un articol anterior, are o spirala delicata, in adancime, ce se desfasoara egal pana aproape de varf. Noutatea insa consta in altceva, in aplicatii tot din ceara sau decoratiuni ornamentale, delicate, de-o parte si de alta a spiralei sau chiar asortata si imbinate cu aceasta. Incercam sa ne pastram ideea si conceptul de a va oferi unicate, variatie si originalitate. Ceara de albine provine de la stupina avizata ecologic, are un parfum complex, de stup, o culoare galben inchis spre cafeniu si nu se topeste sau se deformeaza atunci cand temperatura din incnta depaseste o valoare periculoasa (punctul de topire al cerii este mult superior parafinei). In plus, nu contine substante toxice, care sa dauneze celor prezenti la un astfel de eveniment. Ori macar o data in viata am asistat la o nunta sau botez alaturi de multa lume, mult mai multa decat ar fi suportat de fapt incinta bisericii iar aerul devenise aproape irespirabil...

Comenzile le primim cu cel putin 2 saptamani inainte de eveniment, ca sa ne putem consulta si  ajunge la o anume particularizare pe care o doriti.

Pozele (muzica si dansul  ;)  ), in spirit de petrecere si voie buna, vor fi disponibile in cateva zile.

Un comentariu:

  1. Ei, da, multumim frumos! Vom fi primii si suntem mandri de acest lucru! Ne dorim sa avem lumanari 100% naturale, nu munti de parafina cancerigena. La un botez.

    RăspundețiȘtergere