luni, 30 mai 2011

Aromatherapy Sets - stoc nou

Pentru ca sunt la mare cautare, insa spray-urile si saculetii parfumati sunt produse care se executa proaspete, de obicei la comanda. Insa pentru ca au cautare, tocmai ne-am reimprospatat stocurile cu cate un exemplar din:

1. Fresh Lemon (Set natural aromoterapie - antistress): este un set relaxant, puternic antistress, antidepresiv, calmant cardiac - rol de echilibrare in situatii cu emotii extreme, excelent remediu impotriva oboselii, durerilor de cap, migrenelor, cefaleei. Uleiuri esentiale: roinita (melissa) si lamaie pentru lumanare si saculet odorizant, musetel si roinita pentru mist.



2. Melancholy (Set natural aromoterapie - relaxare): setul este unul relaxant, calmant, amelioreaza si inlatura durerile de cap, are efect antidepresiv si de echilibrare energetica. Uleiuri esentiale: levantica pentru saculetul odorizant, levantica si patchouli pentru mist si lumanare.



3. Flower Power (Set natural aromoterapie - trandafiri si geraniu): Setul este unul relaxant, cald, puternic antidepresiv, usor revigorant psihic, antistress si bun impotriva oboselii; usor afrodisiac si echilibrant. Uleiuri esentiale: trandafiri si geraniu pentru saculetul odorizant si mist, geraniu cu busuioc pentru lumanarea naturala.




4. Green Tonic (Set natural aromoterapie - tonic mentolat): setul este unul fresh tonic, de reimprospatare, excelent pentru respiratie si foarte bun antibacterian pentru aerul de respirat. Uleiuri esentiale: rozmarin si grapefruit pentru saculetul odorizant, menta cu eucalipt pentru mist, oricare din cele doua combinatii pentru lumanarea naturala.



Toate produsele din set se pot folosi in apropierea copiilor mici, se folosesc integral pentru aromoterapie, in aceeasi nota de parfum dat de combinatia de uleiuri esentale. Saculetul are un continut natural (plante uscate), lumanarea naturala are in compozitie doar ceara curata de albine, avizata ecologic, iar spray-ul de reimprospatare se poate folosi nu doar pentru saculetul odorizant (cateva pulverizari atunci cand mirosul s-a mai estompat), ci si pentru maini, ten, corp - folosire zilnica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu