luni, 12 septembrie 2011

Nunti romantice in tonuri de lila

Fiecare culoare are povestea ei, de aceea am ales in serie doua aranjamente destinate romantismului si culorii suave de liliac. Pastelate si delicate, in aranjamentele prezentate, fara teama de ofilire si cu forma bine definita, cele doua mini-lalele, doua jerbera si un trandafir (varianta 1 - Nightwish Lavender) sau doua flori ce incadreaza un trandafir (varianta 2 - Lavender Mood) pot constitui cu succes un centerpiece pentru o masa, un colt decorativ, un eveniment sau chiar un cadou pentru o seara de neuitat.

Prin dispunere verticala sau orizontala a aranjamentului in bol, veti putea alege culoarea florilor prin vizualizarea/descarcarea unui mostrar, o noutate in ceea ce priveste aranjamentele florale, in general. Nisipul in culoare simpla sau dispus bicolor devine astfel un punct de interes elegant si deosebit, contrastant.

Tendintele romantice, placute, relaxante, suave si discrete prind teren si se folosesc de catre persoanele ce isi doresc un eveniment cu o sensibilitate aparte, care isi asorteaza tinuta, invitatiile si toate decoratiunile pentru mov, lila, violet, alb, argintiu, negru.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu