miercuri, 14 septembrie 2011

Suntem verzi, fresh, in ton cu natura

Trendul verde, natural, proaspat si optimist este perfect ilustrat de aranjamnete in tonuri de iarba proaspata, decor acvatic si totodata foarte delicat, dispus pe verticala sau in bol, orizontal.


Un trandafir verde inchis, intens, scufundat pe un pat de piatra alba de marmura rotunjita, alaturi de o lumanare plutitoare - un decor perfect care va poate acentua stilul nuntii/botezului/evenimentului d-voastra. Un nou inceput, energic si delicat totodata - trandafirul se poate incadra in aceeasi gama de culori cu alte mici amanunte: marturii sau cocarde (pe care vi le putem sugera si compune perfect, din acelasi material), servete, huse, baloane etc.



Elegante si deosebite, orhideele constituie una din cele mai cautate flori, iar Oana, prin modelele pe care le are in Floraria handmade O'flo, poate varia subtil nuantele petalelor, astfel incat ansamblul sa fie cu adevarat  unic. Si de ce nu, poate un aranjament multicolor este ehact cel care va inveseli atmosfera unei sali sobre, simple sau clasice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu