sâmbătă, 12 noiembrie 2011

Un nou partener si un nou magazin in Bucuresti - Bio Bella

De ieri am inceput o frumoasa colaborare cu Mihaela, o doamna foarte placuta si care a fost incantata de lumanarile pentru Craciun. De aceea, avem comanda personalizata, doar in magazinul pe care il administreaza: Bio Bella

 
Situat in Complexul Comercial Timpuri Noi, in apropierea universitatilor (Str. V.V. Stanciu Nr. 213
Piata Timpuri Noi, corp A - intrarea cu bancomatul, aleea stanga), magazinul este micut si cochet, foarte aerisit si curat ca si prezentare. Aici gasiti produse de igiena intima bio pentru femei, cosmetice naturale si organice pentru gravide- bebelusi-mamici, paste de dinti, crème de fata, crème de corp, crème si lotiuni pentru protectie solara, deodorante fara aluminiu care protejeaza impotriva transpiratiei chiar si 12 ore, sapunuri, sampoane, geluri de dus, nuci de sapun, ulei de argan, unt de shea nerafinat si alte ingrediente pentru cremele handmade,  multe alte lucruri speciale printre care de astazi - si lumanari parfumate 100% naturale, cadouri de Craciun originale, unicat.

Parfumul Sarbatorilor de iarna se impleteste prin noi cu mirosul de cetina proaspata, aroma de citrice, relaxanta si purificatoare, cu aroma dulce a prajiturilor cu scortisoara sau cu mirosul afrodisiac al noptilor in doi. Copiii sunt si ei reprezentati de combinatiile fresh, creative si usor mentolate ale uleiurilor esentiale, de culorile vii si placute ale suporturilor de sticla pictate in culorile jocului si ale veseliei.

Pana la sfarsitul lunii decembrie, Bio Bella va va delecta cu produsele sale, unele dulci, altele parfumate - toate naturale si care se adreseaza unui stil de viata sanatos.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu