marți, 3 ianuarie 2012

La Multi Ani 2012!

Un An mai bun, linistit, imbelsugat, care sa va aduca multe satisfactii si impliniri, bucurii si multa sanatate va uram de aici, din Bucuresti. Sa ne auzim mereu cu bine, sa va bucurati de un alt an alaturi de copiii d-voastra si de cei dragi si nu in ultimul rand, sa nu uitati sa zambiti si sa va bine-dispuneti - este solutia sigura cel putin pentru a alunga tristetea sau gandurile mai putin placute.

Si pentru ca tot la inceput de ianuarie, acum 2 ani, am deschis si magazinul online, e normal ca si acum sa venim cu ceva total nou: zilele acestea vom face desprinderea juridica de Soap Mill, cu tot ceea ce inseamna lumanari ecologice, naturale, fara parafina su chimicale, produse naturale, decoratiuni si nu numai (va fi o surpriza pentru noi toti, veti vedea!), cadouri pentru aromoterapie si ingrijire personala, saculeti parfumati etc. Pe aceasta cale le multumim din suflet pentru ajutorul si sprijinul oferit de pietenii nostri (Silvia, Sorina, Dani), de a caror colaborare vrem cu orice pret sa ne bucuram si in continuare. Cum? Prin cadourile speciale pe care le vom avea, prin promotiile si surprizele pe care vi le-am pregatit impreuna.

Va imbratisam cu drag si va multumim si d-voastra, clientilor nostri, pentru ca ne-ati fost alaturi pana acum. Iar de acum incolo, pentru noi, cei de la EcoDecoLight, se va contura un nou concept, o noua forma si evident multe alte produse noi, gandite special pentru acest nou inceput!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu