luni, 16 februarie 2015

Diferente de ardere intre lumanarile de ceara si cele de parafina

      Mai multi apropiati (fizic, vorbesc) au suferit la ultimul cod de viscol sau vant de lipsa curentului electric. Si nu ca ar fi durat mult, dar era frig si destul de neplacut. Avem generator, dar tot asteptam sa vedem daca revine dupa o jumatate de ora - o ora.

      Si cu ocazia asta am facut poze, ca sa nu mai zica nimeni ca ma laud degeaba (plictiseala asta, domn'le!). Va rog sa notati (nu sunt modificat in nici un fel, nu am interesul) diferenta de ardere si de luminozitate dintre parafina si ceara de albine cu uleiuri esentiale, fitil tratat si fitil netratat.

      Ghici unde e lumina mai buna???? Ca sa n-o mai dam si pe-aia cu sanatatea!!! Am pozele si in format original, RAW ca sa pot combate comentariile de referire la modificari in Photoshop).


 
 
 

      Se vede bine lumina degajata si culoarea ei pe mobila si pe aragaz, mai ales pe capac. Nu asta a fost intentia, dar asta a fost lumina.... Sunt aceleasi conditii de 'bezna'in ambele cazuri :)

Si atunci de ce nu ceara de albine? In plus, se parfumeaza casa frumos si natural prin uleiurile esentiale din continut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu